Mivel foglalkozunk?

A mobilkommunikáció és mobilfizetés terén szerzett több, mint két évtizedes tapasztalatára építve a Cellum különböző iparágakban és ágazatokban tevékenykedő ügyfeleinek, köztük bankoknak, mobilszolgáltatóknak, kereskedőknek és állami szereplőknek nyújtja informatikai megoldások és szolgáltatások széles kínálatát:
márkázható mobiltárcákat – a Cellum Mobile Next platformunkra építve egy teljes körű mobiltranzakciós megoldást nyújtunk szolgáltatott szoftverként (SaaS) vállalati ügyfeleink számára; platformszolgáltatásokat – például teljeskörűen dokumentált fejlesztői csomagot (SDK), tranzakciókapcsolást, rendszerintegrációt, SIM-kártya kezelést stb.; egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat – például tanácsadást, rendszertervezést, back-end és front-end fejlesztést, rendszerintegrációt, betanítást és támogatást.

A Cellum elkötelezett a kiválóság iránt: megoldásaink megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, gyors implementációt és a már meglévő megoldásokkal való zökkenőmentes integrációt kínálunk, minimális beruházási igény mellett. Rugalmas, testre szabható, minden egyedi igényt kielégítő üzleti modellel várjuk partnereinket.

Munkánk során egy olyan biztonsági standardot alkalmazunk, amelynek köszönhetően több, mint két évtized alatt számos iparágban és piacon végzett sikeres bevezetés után sem történt rendszereinkben visszaélés.

Lépjen velünk kapcsolatba most és munkatársaink segítenek megtalálni az Önnek megfelelő megoldást!

Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Termékek

  A legfőbb termékünk, a Cellum Mobile Next egy komplett távoli mobilfizetési rendszer, ami bármilyen regisztrált fizetőeszközről képes tranzakciókat bonyolítani, bármilyen típusú telefonkészülékkel működik, és különböző használati eseteknek széles és egyre növekvő körét fedi le.

  tovább
 • Esettanulmányok

  A Cellum nem egy próbaüzem, egy kísérlet vagy egy elméleti megoldás. Huszonegy év tapasztalat áll mögöttünk, számtalan sikeresen kipróbált és működő szolgáltatással. Az esettanulmányaink betekintést nyújtanak abba, miként működnek mobilfizetési szolgáltatásaink a való életben.

  tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.