A mobilfizetés 2015-ben (Infografika)

Ezen az infografikán átfogó képet adunk azokról a már létező mobilfizetési technológiákról, amelyek az elkövetkező pár évben nagy valószínűséggel át fogják alakítani a fogyasztók életét. Bemutatunk adatokat arról, hogy miként fogja a mobilfizetés a vásárlásainkat - a reggeli kávétól egy esti koncertre szóló belépőjegyig - átformálni 2015-re, így többek között: a piac méretének jelenlegi és várható alakulásáról egyes technológiák esetén a költségek várható csökkenéséről a kereskedők részéről várható, mobilfizetési technológiákba történő egyre növekvő beruházásokrólA „Letöltés” gombra való kattintással ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cellum Global Zrt. hírlevélküldés, valamint üzleti megkeresés céljából kezelje az ön személyes adatait. Adatai törlését bármikor kérheti. További információkért kérjük, olvassa el a lap alján található Adatkezelési alapelveinket.

 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.