A Cellum által fejlesztett mobiltárcák

A Cellum megoldását számos piacvezető szolgáltató választotta és vezette be saját márkaneve alatt. Ezek a mobiltárcák mind a Cellum Mobile Next platformra épülnek.

 • Erste MobilePay

  Az Erste MobilePay alkalmazást az Erste Bank minden lakossági ügyfele igénybe veheti, aki rendelkezik a bank által nyújtott lakossági forint bankszámlához kapcsolódó bankkártyával vagy hitelkártyával. Az alkalmazás egy sor hasznos funkciót kínál: segítségével befizethetjük számláinkat, feltölthetjük telefonegyenlegünket, valamint telefonunk GPS-funkciója segítségével parkolhatunk, és autópálya-matricát is vásárolhatunk. Ezen felül Magyarországon elsőként az Erste MobilePay kínál biztonságos pénzküldési lehetőséget telefonról telefonra.
  Rendszerigény: Android 4.0 vagy újabb, iOS 6.0 vagy újabb.

  További információért kattintson ide.
  Apple App Store Google Play
 • Telenor Wallet

  A Telenor Wallet a Telenor pénzügyi szolgáltatásainak okostelefonos kiterjesztése. Az alkalmazással ellenőrizhetők a hozzá kapcsolt MyCard kártya tranzakciós adatai, beállítható és figyelhető a fizetési és kézpénzfelvételi limit. Továbbá lehetőség van Telenor számlák befizetésére, parkolásra, valamint autópályamatrica és elektronikus lottósorsjegy vásárlására is.
  Rendszerigény: Android 4.1 vagy újabb, iOS 7.0 vagy újabb.

  További információért kattintson ide.
  Apple App Store Google Play
 • Pay-Station (EU)

  A Pay-Station segítségével gyorsan, egyszerűen és kényelmesen lehet pénzügyi tranzakciókat végezni okostelefonon keresztül. Az alkalmazás biztonságát a Cellum Mobile Next mobilfizetési rendszere garantálja, amely banki szintű biztonságot nyújt és visszaélés mentesen működik. A Pay-Station mobil alkalmazással paysafecard PIN kódok vásárlására van lehetőség.
  Rendszerigény: Android 4.1 vagy újabb, iOS 7.0 vagy újabb.

  További információért kattintson ide.
  Apple App Store Google Play
 • Termékek

  A legfőbb termékünk, a Cellum Mobile Next egy komplett távoli mobilfizetési rendszer, ami bármilyen regisztrált fizetőeszközről képes tranzakciókat bonyolítani, bármilyen típusú telefonkészülékkel működik, és különböző használati eseteknek széles és egyre növekvő körét fedi le.

  tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Esettanulmányok

  A Cellum nem egy próbaüzem, egy kísérlet vagy egy elméleti megoldás. Huszonegy év tapasztalat áll mögöttünk, számtalan sikeresen kipróbált és működő szolgáltatással. Az esettanulmányaink betekintést nyújtanak abba, miként működnek mobilfizetési szolgáltatásaink a való életben.

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.